Επικοινωνία
Άν έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πληροφορία ή εμπειρία σχετικά με τα κητώδη της Ελλάδας και θέλετε να τη μοιραστείτε μαζί μας (π.χ. φωτογραφήσατε κάποιο κητώδες και θέλετε να μάθετε το είδος στο οποίο ανήκει) ή επιθυμείτε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Κάθε παρατήρηση σας για το διαδικτυακό μας χώρο ή το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος γενικότερα είναι ευπρόσδεκτη, αφού βοηθάει στη συνεχή βελτίωση μας. Παρακαλούμε όμως να λάβετε υπ' όψη σας ότι δεχόμαστε πολλές δεκάδες e-mails κάθε εβδομάδα και επίσης συχνά απουσιάζουμε για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο πεδίο για τις ανάγκες των ερευνητικών μας προγραμμάτων. Επομένως, δεν είναι πάντα εφικτή η απάντηση στα μηνύματα σας, εκτός εάν έχουν πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Εναλλακτικά, παρακαλούμε καλέστε μας τηλεφωνικά ή αφήστε φωνητικό μήνυμα στο 210-8960108, ή στείλτε μας e-mail στο pelagos.info@otenet.gr

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
                                                                                      * υποχρεωτικά πεδία
   
Όνομα*:
Επώνυμο*:  
Διεύθυνση*:  
Τηλέφωνο*:  
e-mail*:  
Έτος Γέννησης:  
Επάγγελμα:  
     
Πώς μάθατε για το
Ινστιτούτο Πέλαγος
 
Διαδίκτυο
Ραδιόφωνο
Φίλοι
Τηλεόραση
Περιοδικό
Εφημερίδα
Φυλλάδιο
Αφίσα
Άλλο
Οικοεθελοντής του Ινστιτούτου
     
Παρατηρήσεις / Σχόλια:  
     

Δέχομαι να επικοινωνήσει το Ινστιτούτο Πέλαγος μαζί μου, σε περίπτωση που θελήσει να με ενημερώσει για θέματα που σχετίζονται με τα κητώδη και τις δραστηριότητές του.

  ΝΑΙ
ΟΧΙ