Υποστηρίξτε το έργο μας
Το χαμόγελο των δελφινιών και τα τραγούδια των φαλαινών έχουν ηλικία 20.000.000 χρόνων! Εδώ και 4 χιλιετίες διαποτίζουν τον πολιτισμό των Ελλήνων, μέσα από τους μύθους, τους θρύλους και τα όνειρά τους, αλλά και την τέχνη και την επιστήμη τους.

Τα ελληνικά πελάγη παρουσιάζουν έναν απρόσμενο πλούτο θαλάσσιας ζωής. Ποιος γνώριζε ότι οι φυσητήρες και οι φάλαινες είναι μόνιμοι κάτοικοι των ελληνικών θαλασσών, πριν το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος τους ανακαλύψει στην Κρήτη και το Ιόνιο και τους δείξει ζωντανά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος είναι μία ελληνική, επιστημονική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, που εργάζεται για την προστασία και την προώθηση της έρευνας σχετικά με τα δελφίνια, τις φάλαινες και το φυσικό τους περιβάλλον στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Βοηθήστε τις προσπάθειές μας να διατηρήσουμε τα δελφίνια και τις φάλαινες ζωντανά και χαμογελαστά στα ελληνικά πελάγη. Στηρίξτε μας για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με επιστημονικά μέσα για τη διαφύλαξη ενός από τα πολυτιμότερα κομμάτια της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Υπάρχουν τέσσερεις εναλλακτικοί τρόποι ενίσχυσης:

1oς τρόπος
Κάντε κλικ στην εικόνα αριστερά για να κάνετε μια δωρεά με την πιστωτική σας κάρτα (VISA ή MASTERCARD οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας) ή και χωρίς αυτή, μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας Winbank easypay της Τράπεζας Πειραιώς. Αφού μπείτε στην Winbak easypay, πατήστε το πλήκτρο "Συνέχεια" ώστε να μπείτε στην σελίδα για την δωρεά στο Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος, χωρίς να εγγραφείτε (χωρίς username και password).

2ος τρόπος
Εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε μια πιστωτική κάρτα, τότε προτιμήστε την κάρτα Win for Life της Τράπεζας Πειραιώς, και στην αίτησή σας επιλέξτε ως οργάνωση που θέλετε να υποστηρίζετε το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος. Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά πατώντας το εικονίδιο της winlife visa αριστερά, ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Με τον τρόπο αυτό, με κάθε αγορά σας και χωρίς απολύτως καμμία δική σας επιβάρυνση, η Τράπεζα θα επιστρέφει αυτόματα ένα μικρό ποσοστό από τις αγορές σας και τη συνδρομή σας στο Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος. Το Ινστιτούτο Πέλαγος θα σας στέλνει κάθε χρόνο μια απόδειξη και μια ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά σας.

3ος τρόπος
Τυπώστε και συμπληρώστε τη φόρμα αυτή για να βοηθήσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με ταχυπληρωμή και στείλτε την στο Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος.

4ος τρόπος
Απευθείας επικοινωνία με το Ινστιτούτο Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος είτε με ένα σύντομο ηλεκτρονικό μήνυμα, είτε τηλεφωνικά με μήνυμα στο 210-8960108.

Όσο μικρή ή μεγάλη και να είναι η υποστήριξή σας, θα αποτελεί πολύ σημαντική βοήθεια για τη συνέχιση του έργου μας.